Istanbul Inovasyon Fuarina Katiliyoruz

Organizasyon Idari Birim
Tarih(ler) 13.11.201409:00 / 16.11.2014
Yer Istanbul

Avrasya‘nin en önemli inovasyon etkinligi olan Inovasyon Türkiye 2014 fuari, inovatif ürünleri tanitmak amaci ile tüm ürünleri ayni çati altinda topluyor. Etkinlik, Türkiye’de fark yaratan uluslararasi profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite ögrencilerini Istanbul’da bir araya getirerek inovasyon odakli proje çalismalari ile dünya çapinda bir etkinlik gerçeklestirmeyi hedefliyor.

Yenilikçi çözümler ve yeni teknolojilerle, sanayi ve akademik çevre arasindaki bilgi agini genisleterek, yenilikçi fikirleri bulusturmayi, dolayisiyla gelecege yönelik çözümler üreterek Türkiye’nin 2023 vizyonuna giden yolda emin adimlarla ilerlemeyi hedefliyor. Hedefe yönelik ziyaretçi promosyon programi, spesifik halkla iliskiler, iletisim ve pazarlama stratejileriyle destekleniyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi, Türk Patent Enstitüsü, TÜBITAK, KOSGEB, TSE, Kalkinma Ajanslari, Teknoparklar ve çesitli üniversiteler tarafindan desteklenen etkinlik, basta Balkanlar, Orta Asya, Orta Dogu ve Afrika olmak üzere yüksek potansiyelli pazarlara girmek isteyenler için etkin bir is platformu sunuyor.

Siz, karar vericileri, yeni is sözlesmeleri yapmak için 13-16 Kasim 2014 tarihlerinde Inovasyon Türkiye 2014 ‘e katilmaya davet ediyoruz.

2014-11-13 09:00 2014-11-15 Europe/Istanbul Istanbul Inovasyon Fuarina Katiliyoruz Türü Fuar Konu Istanbul Inovasyon Fuarina Katiliyoruz Konusmaci(lar) Düzenleyen Teknoloji Transfer Ofisi Organizasyon Idari Birim Tarih(ler) 13.11.201409:00 / 16.11.2014 Yer Istanbul Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama Avrasya‘nin en önemli inovasyon etkinligi olan Inovasyon Türkiye 2014 fuari, inovatif ürünleri tanitmak amaci ile tüm ürünleri ayni çati altinda topluyor. Etkinlik, Türkiye’de fark yaratan uluslararasi profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri […] Istanbul