Insaat Mühendisleri ve Mimarlar için Santiye Hayatina Baslarken

Düzenleyen Kalyoncu Institute of Technology Association
Tarih(ler) 11.12.201313:00 / 11.12.2013
Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 11 Aralik 2013 tarihinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kit   ( Kalyoncu Institute of Technology Association ) ögrenci kulübü tarafindan Insaat Mühendisleri ve Mimarlar için “Santiye Hayatina Baslarken” adli seminer yapildi.

HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisinde, HKÜ bünyesinde faaliyet gösteren Kit ögrenci kulübünün düzenlemis oldugu konferansa, Forum Gaziantep AVM’nin Proje Müdürü Seref Alpago konusmaci olarak katildi.

Forum Gaziantep AVM’nin Proje Müdürü Seref Alpago; santiye hayatina baslarken insanlarin karsilasacaklari durumlari tüm detaylariyla ele aldi ve ögrencilere kisa tavsiyelerde bulundu.

Alpago; “Merak edin, Merakinizin pesinden gidin, Azimli olun, Sorunlarla ugrasmaktan vazgeçmeyin, Sabirli olun, Basladiginiz isi bitirin, Bütün enerjinizi yaptiginiz ise verin, Bir konuyu bilmek için tartismadan önce deneyimleyin, Hata yapin, Bir oyunu en iyi oynamanin yolu kurallarini iyi ögrenmektir, Basarili olmayi degil degerli olmayi hedefleyin” dedi.

Seminer soru-cevap kisminin ardindan sona erdi.

2013-12-11 13:00 2013-12-10 Europe/Istanbul Insaat Mühendisleri ve Mimarlar için Santiye Hayatina Baslarken Türü Seminer Konu Insaat Mühendisleri ve Mimarlar için Santiye Hayatina Baslarken Konusmaci(lar) Düzenleyen Kalyoncu Institute of Technology Association Organizasyon Ögrenci Kulübü Tarih(ler) 11.12.201313:00 / 11.12.2013 Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 11 Aralik 2013 tarihinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kit   […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi