Wind Turbines Technical Trip

Tarih(ler) 7.05.2014 12:00 / 7.05.2014
Yer Nurdagi Rüzgar Türbini

Hkü Ögrencileri Rüzgâr Türbinini Inceledi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisligi ögrencileri, Gaziantep'in Nurdagi Ilçesinde bulunan, Nurdagi Rüzgar Türbinine teknik gezi düzenledi.
HKÜ Elektrik- Elektronik Mühendisligi ögrencileri, Nurdagi Rüzgar Türbinini teknik gezi sayesinde inceleme sansi buldu.
HKÜ KIT (Kalyoncu Institute of Technology Association) ögrenci toplulugunun organize ettigi gezide, Proje Müdürü Sami Uyan, Rüzgar Türbinlerini inceleme imkani bulan ögrencilere teknik bilgiler verdi.

2014-5-7 12:00 2014-5-6 Europe/Istanbul Wind Turbines Technical Trip Türü Teknik Gezi Konu Wind Turbines Technical Trip Konusmaci(lar) Düzenleyen KIT KULÜBÜ Organizasyon Ögrenci Kulübü Tarih(ler) 7.05.2014 12:00 / 7.05.2014 Yer Nurdagi Rüzgar Türbini Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama Hkü Ögrencileri Rüzgâr Türbinini Inceledi Hasan Kalyoncu Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisligi ögrencileri, Gaziantep’in Nurdagi Ilçesinde bulunan, Nurdagi Rüzgar Türbinine teknik gezi düzenledi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisligi […] Nurdagi Rüzgar Türbini