Ülke Tanitim Günü ve Türkçe Festivali Programi

Organizasyon Rektörlük
Tarih(ler) 17.12.201313:00 / 17.12.2013
Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Ofisi’nin organize ettigi “3. Uluslararasi Egitim Haftasi” kapsaminda; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 17 Aralik 2013 tarihinde “Ülke Tanitim Günü ve Türkçe Festivali Programi” konulu program yapildi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisinde gerçeklesen programa ögrenciler yogun ilgi gösterdi.

HKÜ Uluslararasi Iliskiler Ofisi’nin organize ettigi “Ülke Tanitim Günü ve Türkçe Festivali Programi” kapsaminda uluslararasi ögrenciler ülkelerini tanittilar. Farkli kültürdeki ögrencilerimiz Türkçe Festivali Programi dahilinde Türkçe sarki söylediler, siir okudular ve dans gösterisi sergilediler.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Ofisi’nin hazirladigi, kimi ögrencilerin yöresel tatlarla, kimi ögrencilerin bayrak ve brosürler ile katildigi etkinlik büyük ilgi gördü.

Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Banglades, Bosna Hersek, Endonezya, Fas, Suriye, Suudi Arabistan, Hindistan, Irak, Kazakistan, Kenya, Kirgizistan, Kosova, Moritanya, Misir, Somali, Libya, Kongo, Tacikistan, Özbekistanli, Sirbistan ve Türkmenistanli ögrencilerimiz ülkelerinin müzikleri esliginde ve yerel kiyafetleriyle hazirladiklari posterleri ve ülke bayraklarini sergileyerek ülkelerinin tanitimini yaptilar. Yapilan bu uluslararasi etkinlik hem ögrencilerin hem de ögretim üyelerinin yogun ilgisiyle karsilandi.

2013-12-17 13:00 2013-12-16 Europe/Istanbul Ülke Tanitim Günü ve Türkçe Festivali Programi Türü Festival / Senlik / Sölen Konu Ülke Tanitim Günü ve Türkçe Festivali Programi Konusmaci(lar) Düzenleyen Rektörlük Organizasyon Rektörlük Tarih(ler) 17.12.201313:00 / 17.12.2013 Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Ofisi’nin organize ettigi “3. Uluslararasi Egitim Haftasi” kapsaminda; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 17 […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi