Turkcell Technical Trip

Düzenleyen KIT KULÜBÜ
Tarih(ler) 21.03.201408:00 / 21.03.2014
Yer Türkcell Merkez

KIT ögrenci toplulugunun organize ettigi teknik geziye, Bilgisayar ve Elektrik- Elektronik Mühendisligi ögrencilerinden olusan 20 kisilik ögrenci grubu katildi.Turkcell Teknoloji Plazada Sn. Basak Kumdereli ögrencilerimize, Turkcell ve çalisma sistemleri hakkinda sunum yapti.

Plaza'nin Teknik Isler Bölümü sorumlusu Elektrik ve Elektronik Mühendisi Sn. Can Küçükakdag da ögrencilerimize telekomünikasyon sistemleri hakkinda bilgiler verdi. KIT ögrenci toplulugunun organize ettigi teknik gezi, Kavacik'ta bulunan Kalyon Grup binasi ziyaretiyle devam etti. Kalyon Grup Plaza Insan Kaynaklari Müdürü Sn. Dilsat Agagündüz, Kalyon Grubun tamamlanmis ve devam etmekte olan dev projeleri hakkinda ögrencilerimize bilgiler verdi.

Kalyon Grup Baskan Yardimcisi Sn.Haluk Kalyoncu, ögrencilerimiz ile yakindan ilgilenerek, ziyaretlerinden dolayi mutluluklarini ifade etti. KIT ögrenci topluluguna bu anlamli geziyi düzenlemelerinden dolayi tesekkür etti.

2014-3-21 08:00 2014-3-20 Europe/Istanbul Turkcell Technical Trip Türü Teknik Gezi Konu Turkcell Technical Trip Konusmaci(lar) Düzenleyen KIT KULÜBÜ Organizasyon Ögrenci Kulübü Tarih(ler) 21.03.201408:00 / 21.03.2014 Yer Türkcell Merkez Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama HKU Ögrencileri Turkcell'de Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren KIT (Kalyoncu Institute of Technology Association), Istanbul'da bulunan Turkcell Maltepe Plaza ve Kalyon Grup'a teknik gezi düzenledi. KIT ögrenci toplulugunun […] Türkcell Merkez