Lisansüstü Mezuniyet Töreni

Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi
Dil Türkçe
Açiklama

Lisansüstü programlarimizdan ögrencilerimizin mezun oldugu Hasan Kalyoncu Üniversitesi Egitim Yönetimi ve Denetim, Hastane ve Saglik Kurumlari Yönetimi Yüksek Lisans Programlari Mezuniyet Töreni, HKÜ Hukuk Fakültesi amfisinde yapildi.

Törene; Rektör Prof. Dr. Tamer YILMAZ, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Hanifi ASLAN, Rektör Danismani Prof. Dr. Edibe SÖZEN, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ibrahim YILDIRIM, IISBF Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup DURMAZ, Genel Sekreter Ümit SAHNAOGLU, Ögrenci Isleri Müdürü Nigar DOGAN, ögretim üyeleri, kurum birim amirleri, ögrenciler ve aileler katildi.

Rektör Prof. Dr Tamer YILMAZ ise, “Basarilarinizdan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Hasan Kalyoncu ailesi olarak is hayatinizda profesyonel ve basarili olmak adina gayretlerinizin belgesi olan diplomalariniz sizin anahtarinizdir. Siz ülkenin aydin kisilerisiniz. Sadece mevcut islerinizi iyi yapmakla göreviniz sinirli olmamali, ayni zamanda insanlari egitmek, güçlendirmek ya da toplumsal olaylarda fikir belirteci olmak durumundasiniz. Çünkü gerçek anlamda egitilmis, donaimli ve nitelikli kisiler ülkenin gelecegini belirler. Çok agir bir egitim aldiniz. Memleketimize aydinlatici hizmet vereceginizi biliyorum.” seklinde konustu.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ibrahim YILDIRIM bir hikâyeyle basladigi konusmasinda, “Çalisma hayatinizda daima kariyerinizi üst seviyelerde tutmak adina kendinize güvenin, kendinizi sevin. Tüm ögrencilerime hayati boyunca basarilar diliyorum.” dedi.

Konusmalarin ardindan ögrencilerimize diplomalarinin takdim edilmesi ve hatira fotograflarinin çekilmesiyle tören son buldu.

Etkinliğe katıl

2013-10-5 14:00 2013-10-4 Europe/Istanbul Lisansüstü Mezuniyet Töreni Türü Festival / Senlik / Sölen Konu Lisansüstü Mezuniyet Töreni Konusmaci(lar) Düzenleyen Rektörlük Organizasyon Rektörlük Tarih(ler) 5.10.2013 14:00 / 5.10.2013 Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama Lisansüstü programlarimizdan ögrencilerimizin mezun oldugu Hasan Kalyoncu Üniversitesi Egitim Yönetimi ve Denetim, Hastane ve Saglik Kurumlari Yönetimi Yüksek Lisans Programlari Mezuniyet Töreni, HKÜ […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.
hasan kalyoncu universitesi logosu