Köy Okullari Okuyor Projesi Sira Gecesi

Düzenleyen Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Kulübü
Tarih(ler) 18.12.201313:00 / 18.12.2013
Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde T Genç Katkilariyla Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Kulübü tarafindan organize edilen “Köy Okullari Okuyor Projesi” kapsaminda Sanliurfa Belediyesi Konservatuari tarafindan Sira Gecesi Konseri düzenlendi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ilginç ve keyifli bir etkinlige sahne oldu. Sanliurfa sira gecelerinin vazgeçilmez grubu, otantik bir dinleti sundular. Gerçeklesen etkinlige; Rektör Yardimcisi Prof.Dr. Hanifi Aslan,  Akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Ilk olarak Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Kulübü Baskani Mahmut Kizilelma; “Gönüllülük gönlünce çalisma degildir misyonu ile çiktigimiz bu yolda desteklerinden dolayi üniversite yönetimine, T Genç’e, Sanliurfa Belediyesine ve TÖK Baskani Nihat Bugra Agaoglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Kulübü organizasyonunda Sanliurfa Belediyesi Konservatuari Urfa Sira Gecesi Ekibi sahne aldi. Tüm katilanlarin hep bir agizdan söyledigi sarkilar ve çekilen halaylarla coskulu anlar yasandi.

Programin ardindan Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Kulübü tarafindan Sanliurfa Kültürünü tanitim ve yasatma adina katilimcilara çig köfte servisi yapilarak, köy okullarina yardim için bagis toplandi.