KIT II. Ulusal Spagetti Köprü Yarismasi

Tarih(ler) 31.03.201610:00 / 31.03.2016
Yer KKM
Dil

Organizasyonda katilimcilar takim olarak tasarimini ve üretimini kendi yaptiklari maket köprüler ile yarismaya katilacaklardir.

Yarisma, katilimcilarin takim olarak hareket etme, teoride ögrendikleri bilgileri sistematik ve pratik olarak uygulama becerisini gözleme imkâni sunmaktadir.

KIT ögrenci toplulugunun misyonu olan “Eglen ve Ögren” ilkesi isiginda düzenlenecek olan bu organizasyon, katilimcilarin memnun kalmasi ve ögrencilik hayatlarinda güzel bir ani olarak yer almasi için en iyi sekilde tertip edilecektir.

Bilgi: http://kiteducation.hku.edu.tr/

2016-3-31 10:00 2016-3-30 Europe/Istanbul KIT II. Ulusal Spagetti Köprü Yarismasi Türü Yarisma Konu KIT II. Ulusal Spagetti Köprü Yarismasi Konusmaci(lar) Düzenleyen KIT Organizasyon Ögrenci Kulübü Tarih(ler) 31.03.201610:00 / 31.03.2016 Yer KKM Dil Anahtar Kelimeler Açiklama KIT (Kalyoncu Institute of Technology) ögrenci toplulugu tarafindan düzenlenecek olan II. Ulusal Spagetti Köprü Yarismasi üniversite düzeyinde bir yarisma olup tüm üniversite ögrencilerine hitap etmektedir. Organizasyonda katilimcilar takim olarak tasarimini ve üretimini kendi yaptiklari […] KKM