KIT DESIGN OBJE TASARIM YARISMASI

Yer KIT
Dil
KIT DESIN OBJE TASARIM YARISMASI
KIT (Kalyoncu Institute of Technology) ögrenci toplulugunun KIT DESIGN tarafindan düzenlenecek olan “OBJE TASARIMI; Iç Mekan Meydan Objesi Yarismasi” üniversite düzeyinde bir yarisma olup sadece Hasan Kalyoncu Üniversitesi ögrencilerine hitap etmektedir. Hasan Kalyoncu Üniversitesinin mimari dokusunu ögrenciler tarafindan tasarlanmasi amaçlanmaktadir. Organizasyonda katilimcilar takim olarak tasarimini kendi yaptiklari Meydan Obje tasarimiyla yarismaya katilacaklardir. Yarisma, katilimcilarin takim olarak hareket etme, teoride ögrendikleri bilgileri sistematik ve pratik olarak uygulama becerisini gözleme imkâni sunmaktadir.

KIT ögrenci toplulugunun misyonu olan “Eglen ve Ögren” ilkesi isiginda düzenlenecek bu etkinlik, katilimcilarin dizayn yetenegini gelistirebilmesi ve ögrencilik hayatlarinda güzel bir ani olarak yer almasi için en güzel sekilde organize edilecektir.

Üniversiteyi siz dizayn edin.

Bu heyecana tasaraminla sende katil.

Detayli Bilgi;

2015-12-29 12:00 2015-12-28 Europe/Istanbul KIT DESIGN OBJE TASARIM YARISMASI Türü Yarisma Konu KIT DESIGN OBJE TASARIM YARISMASI Konusmaci(lar) Düzenleyen KIT Organizasyon Ögrenci Kulübü Tarih(ler) 29.12.201512:00 / 29.12.2015 Yer KIT Dil Anahtar Kelimeler Açiklama KIT DESIN OBJE TASARIM YARISMASI KIT (Kalyoncu Institute of Technology) ögrenci toplulugunun KIT DESIGN tarafindan düzenlenecek olan “OBJE TASARIMI; Iç Mekan Meydan Objesi Yarismasi” üniversite düzeyinde bir yarisma olup sadece Hasan […] KIT