Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari

Düzenleyen Teknoloji Transfer Ofisi
Organizasyon Idari Birim
Tarih(ler) 11.09.201409:00 / 12.09.2014

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari ile bölgede ve ülke genelinde AR-GE bilincinin artirilmasi, enerji teknolojileri alaninda katma degerli çalismalarin yapilmasina önayak olunmasi, Üniversite – Sanayi isbirligi çerçevesinde AR-GE projesiyle ilgili sanayi kuruluslari, üniversiteler ve diger kuruluslar arasi iletisimin ve AR-GE destek programlari hususunda farkindaligin artirilmasi amaçlanmaktadir.

TEMALAR

Etkinligin ana temasi Enerji Teknolojileridir. Alt basliklar asagidaki gibidir:

• Akilli Sebekeler
  • Yakma Teknolojileri
  • Yazilimlar

Katilim Kosullari

1. Organizasyona Ar-Ge odakli çalisan tüm akademisyen, sanayici, ögrenci ve girisimciler katilabilir.
  2. Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari’na bir kisinin grup temsilcisi olarak belirtilmesi sartiyla grup olarak katilmak mümkündür.
  3. Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje pazarina katilimi kabul edilen projelerin posterlerinin 50 x 70 cm boyutlarinda ve *.pdf formatinda son basvuru tarihine kadar Düzenleme Kurulu tarafindan duyurulan biçimde iletilmis olmasi gerekmektedir.

2014-9-11 09:00 2014-9-11 Europe/Istanbul Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari Türü Yarisma Konu Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari Konusmaci(lar) Düzenleyen Teknoloji Transfer Ofisi Organizasyon Idari Birim Tarih(ler) 11.09.201409:00 / 12.09.2014 Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi / Sehitkamil Kültür Merkezi Dil Türkçe Anahtar Kelimeler Açiklama Hasan Kalyoncu Üniversitesi Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazari ile bölgede ve ülke genelinde AR-GE bilincinin artirilmasi, enerji teknolojileri […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi / Sehitkamil Kültür Merkezi