2nd African Conference

Dil Ingilizce
Açiklama

International Politics of Africa: Challenges and Opportunies

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Bölümü tarafindan Kenya, Maslahatgüzari Bay Lindsay KIPTINESS’in katilimiyla 2. Afrika Konferansi düzenlendi.

HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisi’nde Ingilizce olarak düzenlenen konferansa;  Chargé d'Affaires, Embassy of the Republic of Kenya Mr. Lindsay KIPTINESS, Consular, Embassy of Federal Republic of Nigeria, Mr. Edward SARKI, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer YILMAZ, HKÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Songül Kalyoncu, HKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Hanifi Aslan, Zübeyir Gülabi ve akademisyenler ve aralarinda Türkiye’de egitim gören Afrikali ögrencilerin de bulundugu çok sayida ögrenci katildi.

Konferansta Afrika’nin çesitli bölgelerindeki sorunlarla ilgili olarak; sagliktan, siyasete, kültürden, egitime birçok konu ele alindi.

Maslahatgüzari; Türkiye’de Afrika’nin bilinirlik düzeyinin çok düsük seviyede oldugunu belirterek özellikle Kenya’da ki saglik sorunlarinin günümüzdeki durumuna dikkat çekti ifadesini kullandi.

Ögrenciler; Zafer Kiliç, Khalifa Muhammad, Cemre KOÇ, Kabiru Alhaji Hasan, Yakubu YAHAYA Melihat Evgi ve Fatma Gizem Yilmaz’da Ingilizce sunumlariyla konferansa katki sagladi.

Etkinliğe katıl

2013-11-6 08:00 2013-11-5 Europe/Istanbul 2nd African Conference Türü Konferans Konu 2nd African Conference Konusmaci(lar) Düzenleyen Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Bölümü Organizasyon Akademik Birim Tarih(ler) 6.11.2013 08:00 / 6.11.2013 Yer Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi Dil Ingilizce Anahtar Kelimeler Açiklama International Politics of Africa: Challenges and Opportunies Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Bölümü tarafindan Kenya, Maslahatgüzari […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.
hasan kalyoncu universitesi logosu